Printtisisältö

Palvelut/Printtisisältö

Ideointi, sisällöntuotanto, taitto, painatus ja jakelu – toteutamme koko elämyksen.

Share/Save

Painettu asiakaslehti on parhaimmillaan lahja saajalleen. Hoidamme lehden toteutuksen ideoinnista painatukseen ja jakeluun asti. Lehdentekijänä meillä on lähes 30 vuoden kokemus.

Meille laadukas sisältö on kaikki kaikessa. Toimittaja- ja kuvaajaverkostomme on laaja ja ammattitaitoinen. Laadunvarmistusprosessimme on tarkkaan hiottu ja viilaamme pilkut viimeisen päälle.

Printtimedian vahvuus muihin julkaisukanaviin verrattuna on ulkoasussa, joten meillä taitto on taidetta. Pienillä muutoksilla lehdestä saadaan myös yksilöllinen ja personoitu.

Tutustu tarkemmin asiakaslehtipalveluihimme>>

 


sisällön-
Tuotanto

Ammattitaitoiset toimittajat takaavat tekstin laadun, julkaisijan tavoitteisiin ja toimialaan perehtynyt tuottaja taas sen, että sisältö vastaa julkaisijan odotuksiin. Laaja toimittajaverkostomme kattaa koko Suomen ja ulottuu myös maan rajojen ulkopuolelle. Viimeistelty prosessimme takaa lankojen pysymisen käsissä tiukoissakin tilanteissa. Haluamme julkaista vain parasta, joten oikoluemme kaiken sisällön ja viilaamme pilkut paikalleen. Laadunvarmistuksemme luo varmuutta ja tekee julkaisemisen teille helpoksi.

Ulkoasu
Ja Taitto

Se, miten artikkelit on taitettu, on usein ratkaiseva tekijä sisällön houkuttelevuuden kannalta. Lehti on myös kokonaisuus, jossa on hyvä olla erilaisia lähestymistapoja ja kuvamaailma sekä rytmi, joka kuljettaa lukijaa läpi lehden. Toisaalta lehden pitää olla tunnistettava kerrasta toiseen. Graafiset suunnittelijamme hallitsevat tämän kaiken. He myös visualisoivat vaikeaselkoiset asiat ymmärrettäviksi infografiikoiksi.

PAINATUS

Neuvottelemme mielellämme teille parhaan mahdollisen painosopimuksen ja hoidamme yhteydet painotaloon. Painon tasalaatuisuus ja joustavuus ovat edellytys hyvälle lopputulokselle.

OSOITTEISTO ja JAKELU

Sitten on vielä se viimeinen linkki eli jakelu. Sen onnistumisen ensimmäinen edellytys on ajantasainen osoitteisto, jonka ylläpitämiseen ja päivittämiseen meillä on tarjota näppärä pilvipalvelu avuksenne. Voimme myös hoitaa osoitteistonne ylläpidon. Huolehdimme myös osoitteistot ja toivotut rahtitiedot painoon, jonka kautta lehdet kulkevat kätevästi suoraan oikeaan osoitteeseen.

Ilmoitus-,
levikki-
ja irto­numero­myynti

Tarvitsetteko apua myyntiin? Olemme mielellämme avuksi myös ilmoitus- ja levikkimyynnissä. Hoidamme myös tarvittaessa irtonumeromyynnistä sopimisen.

DIGI-
TAALINEN
MEDIA

Kerran tehty sisältö kannattaa jakaa mahdollisimman monipuolisesti. Olemme edelläkävijöitä digitaalisissa ratkaisuissa. Painettuun lehteen viety aineisto kannattaa julkaista myös verkossa, josta sitä voi jakaa sosiaalisen median kanaviin. Otamme mielellämme hoitaaksemme myös tämän monikanavaisen julkaisemisen, mietimme sen tehokkaimman hyödyntämistavan ja tarvittavat hakukoneoptimoinnit. Näin tavoitamme sisällöllänne laajemman lukijakunnan.

Näytä vähemmän

"MCI Press on hyvä kumppani"

Taloushallintoliiton (TAL) liiketoimintastrategiassa viestinnällä on suuri rooli. Kohderyhmäajattelulla liitto on varmistanut, että viestit menevät perille kaikille alan ammattilaisille ja asiakkaille.

– Kun aloimme keskustella yhteistyöstä MCI Pressin kanssa, haimme hyvää kumppania, jonka kanssa saamme aikaiseksi laadukkaita lehtiä niin, että meidän ei tarvitse tehdä kaikkea itse, Taloushallintoliiton toimitusjohtaja Juha Ahvenniemi tähdentää.

Mediaperheeseen kuuluu kolme julkaisua: Tilisanomat, Saldo, Summa ja Suunta, joilla on eri kohderyhmät. Lehtiä täydentävät verkkoratkaisut, kuten Tilisanomien verkkolehti ja sosiaalisen median kanavat.

 

Mikä painetussa lehdessä kiehtoo? Miten tehdä se kaikkein paras lehti?

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

1
Tunnemme toimialan

MCI Pressillä oma tuottaja tuntee toimialasi ja perehtyy lehden aihepiireihin yksityiskohtaisesti.

 

2

Monikanavaisuus tuo viestisi sinne, missä asiakkaat viihtyvät.

3
MITTAUS
varmistaa tulokset

Sähköinen lukijakyselymme seuraa reaaliaikaisesti julkaisun tavoitteiden toteutumista ja luotuja mielikuvia.

4
SMARTTIA työtä

Selainpohjainen Smartti view antaa mahdollisuuden seurata julkaisun edistymistä reaaliaikaisesti.

5
MATERIAALIT
yhdessä paikassa

Smartti store toimii myös materiaalipankkina,
josta aineistot löytyvät hakusanoilla.

6
CO-CREATION ja
työskentelet samalla alustalla

Voit osallistua julkaisun tekoon muokkaamalla tekstejä suoraan Smartti InCopyssa – missä vain ja milloin vain.

7
OPTIMOINTI
lisää näkyvyyttä

Jokainen artikkelimme on hakusanaoptimoitu (SEO), koska lukija päätyy jutun pariin usein hakukoneiden kautta.

8

Yrittäjävetoinen
27 vuoden ajan

9
KUSTANNUSTEHOKKUUS

Kustannustehokkuus syntyy harkitusta prosessista, joka meillä on laatusertifioitu.

1
0
Yksilöllisyys

Jokainen tuote videosta printtiin mietitään yksilöllisesti.