Sosiaalinen media

Haluatko herättää lukijan huomion sosiaalisessa mediassa? Jätä se meidän huoleksemme.

Share/Save

Sosiaalinen media on tätä päivää. Oikein valjastettuna se on oiva keino levittää viestiä eteenpäin. Me teemme somea ajatuksella ja koordinoidusti. Ei siis mitä tahansa milloin sattuu, vaan harkittua, toimitettua sisältöä medialle ominaisin keinoin. Joskus kuvat ovat jopa tekstiäkin tehokkaampia.

Huolehdimme myös siitä, ettei sosiaalisessa mediassa herännyt keskustelu jää sinulta huomaamatta. Vuorovaikutteisuus on somessa väistämätöntä. Me otamme asiaksemme, että kysyjä saa vastauksen ja sinä suunvuoron keskustelussa, jos tarpeen.

Lue lisää some-ratkaisuistamme>>

 


sisällön-
tuotanto
Jokaisella kanavalla on vähän omanlainen profiilinsa, joka vaikuttaa myös sisällön tyyliin. Me olemme opiskelleet näitä tyylejä ja teemme työtä sen eteen, että erotut kanavissa eduksesi.

Ulkoasu
Emme ainoastaan rakenna sinulle näyttävää sivustoa, jossa brändisi nousee näkyvästi esiin, vaan huolehdimme ulkoasun ylläpidosta myös jokaisen päivityksen yhteydessä. Kuvien merkitys kasvaa sosiaalisessa mediassa koko ajan. Olemme luoneet omaleimaisen tavan tehdä kuvien kautta sosiaalisen median kanavistasi selkeästi sisältöpainotteisia – ammattimaista mediaa sosiaaliseen mediaan!

vuoro-
vaikutteisuus
Vuorovaikutteisuutta ei kannata pelätä eikä missään tapauksessa poissulkea sosiaalisesta mediasta. Se on kuin jättäisi suolan pois kanamunasta. Me seuraamme saamiasi vastauksia ja pyydämme tarvittaessa kommentteja sinulta tai muilta asiantuntijoiltanne. Siivoamme luonnollisesti mahdolliset asiattomat viestit pois sivustoiltanne.

 

kanavat haltuun
Voimme myös sopia, että teemme sisältöä tarpeidenne mukaan ja jaamme sen harkitusti niissä kanavissa, joihin kyseinen sanoma sopii parhaiten. Sinun ei siis tarvitse miettiä päätäsi puhki, mihin tämäkin juttu kannattaisi jakaa, me voimme miettiä sen puolestasi.

 

seuranta
Luonnollisesti viestin vaikutuksia seurataan säännöllisesti. Saat meiltä sovituin välein raportin siitä, miten viestisi on sosiaalisessa mediassa tavoittanut kohdeyleisönsä ja millä seurauksilla (klikkauksia, edelleenjakamista, tykkäyksiä, kommentointia...).

 

Näytä vähemmän

Lisää tavoitettavuutta sosiaalisella medialla

Metsäkeskuksen Metsään-lehti elää aktiivista elämää verkossa. Lehtimäinen ilme säilyy kautta linjan, myös sosiaalisessa mediassa. Aloituskuvat otsikoineen kertovat seuraajalle, että kyseessä on toimituksellinen juttu. Tutkitusti kuvat myös herättävät pelkkää tekstiä enemmän huomiota. Metsään-lehtikonsepti uusittiin kesällä 2012 ja sähköiset kanavat aktivoitiin syksyllä 2013. Uudistustyöstä ja edelleenkehittämisestä vastaa MCI Press.

Hyviä vinkkejä sosiaalisen median ratkaisuihin ja toteutusprosessiin löydät sosiaalisen median oppaastamme.

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

1
Tunnemme toimialan

MCI Pressillä oma tuottaja tuntee toimialasi ja perehtyy lehden aihepiireihin yksityiskohtaisesti.

 

2

Monikanavaisuus tuo viestisi sinne, missä asiakkaat viihtyvät.

3
MITTAUS
varmistaa tulokset

Sähköinen lukijakyselymme seuraa reaaliaikaisesti julkaisun tavoitteiden toteutumista ja luotuja mielikuvia.

4
SMARTTIA työtä

Selainpohjainen Smartti view antaa mahdollisuuden seurata julkaisun edistymistä reaaliaikaisesti.

5
MATERIAALIT
yhdessä paikassa

Smartti store toimii myös materiaalipankkina,
josta aineistot löytyvät hakusanoilla.

6
CO-CREATION ja
työskentelet samalla alustalla

Voit osallistua julkaisun tekoon muokkaamalla tekstejä suoraan Smartti InCopyssa – missä vain ja milloin vain.

7
OPTIMOINTI
lisää näkyvyyttä

Jokainen artikkelimme on hakusanaoptimoitu (SEO), koska lukija päätyy jutun pariin usein hakukoneiden kautta.

8

Yrittäjävetoinen
27 vuoden ajan

9
KUSTANNUSTEHOKKUUS

Kustannustehokkuus syntyy harkitusta prosessista, joka meillä on laatusertifioitu.

1
0
Yksilöllisyys

Jokainen tuote videosta printtiin mietitään yksilöllisesti.