Verkkosisältö

Palvelut/Verkkomedia

Teemme verkkomediasi sisällön, ilmeen ja teknisen toteutuksen. Voit liittää verkkomedian asiakasviestintääsi ja laventaa lukijakuntaasi hakukoneiden avulla.

Share/Save

Sisällöntuotannossa hyödynnämme verkkomedian lainalaisuuksia. Tekstit ja kuvat ovat hakukoneystävällisiä ja niiden lisäksi verkkosivuilla voidaan käyttää liikkuvaa kuvaa ja animoitua grafiikkaa elävöittämässä sivustoa.

Verkkosivuston suunnittelussa lähdemme käytettävyydestä ja sisällöllisistä tarpeista. Viimeistelemme kokonaisuuden näyttävällä visuaalisella ratkaisulla. Rakennamme sinulle toimivimman verkkoratkaisun, olipa valintasi oma verkkomedia tai sisältö osana kotisivujasi.
Lue verkkosisällön ratkaisuista lisää>>

 


SISÄLLÖN-
TUOTANTO
Laadukas sisältö on koko julkaisemisen edellytys. Verkostostamme löytyy ammattitaitoisia toimittajia eri alojen asiantuntemuksella täydennettynä. Ymmärrämme verkon nopean julkaisutahdin, mutta emme pidä siitä kiinni laadun kustannuksella, vaan hiomme myös verkossa kaiken viimeistä piirtoa myöten.

VISUAALISET RATKAISUT
Verkossa visuaalisuuden rooli korostuu – ja monipuolistuu – koko ajan. Kuva voi olla myös liikkuva, sillä verkossa voi helposti toteuttaa animoituja kuvia ja infografiikkaa. Eikä sinun tarvitse osata määritellä grafiikkaa sen tarkemmin, vaan koulutetut graafiset suunnittelijamme tekevät sen puolestasi annetusta sisällöstä.

VIDEOT
Teksti ja kuva voidaan myös yhdistää. Meillä on kokemusta uutisklippien tuottamisesta jo useamman vuoden ajalta. Videolla saat helposti sanottua paljon lyhyessä ajassa, kun voit yhdistää ääntä, tekstiä ja kuvia kertaheitolla. Videot ovat tehokas tapa tavoittaa etenkin nuorempia kävijöitä sivuillesi.

Verkko­sivusto
Kaikella tiedolla pitää olla paikka. Sisältö voidaan tuoda omille kotisivuillenne tai julkaisulle voidaan rakentaa oma, käyttäjäystävällinen sivustonsa. Saatte tässä käyttöönne koko tiimimme: sisällöntuottajat miettivät, mitä verkossa kannattaa julkaista, graafiset suunnittelijat visualisoivat sivustonne ja digitaalisen mediatekniikan asiantuntijamme varmistaa, että sivusto on toimiva ja lukijalähtöisesti suunniteltu.

SIsällön jakaminen
Huolehdimme mielellämme sisällön jakamisesta sosiaalisen median kanavissanne. Haluatteko rakentaa persoonallisen Facebook-sivuston tai kenties oman tv-kanavan YouTubeen? Me voimme tehdä sen puolestanne. Mikä tahansa linkki tai aloituskuva ei ehkä toimi, me teemme teille parhaat!

vuoro­vaikutteisuus
Pelkäätkö verkkoon syntyvää keskustelua? Kuka sitä valvoo ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin? Me hoidamme tämän puolestanne. Seuraamme sivuilla käytävää kommentointia ja otamme asiantuntijoihinne yhteyttä, jos sivuilla esiintyy kysymyksiä, joihin odotetaan teiltä vastausta.

Näytä vähemmän

"MCI Pressillä oli esittää aitoa näyttöä verkko-
viestinnästä"

K-maatalous-ketjun asiakaslehden Maatilan Pirkan konseptissa korostuu vuorovaikutteinen lukijasuhde. Tämä tavoite saavutetaan monikanavaisuudella. Painetun lehden lisäksi laaja asiakaskunta halutaan tavoittaa sähköisesti: verkkosivuilla, uutiskirjeellä ja Facebookilla.

MCI Press valikoitui monikanavaratkaisun toteuttajaksi ja on tuottanut Maatilan Pirkkaa ja sen uusia sähköisiä julkaisuja vuoden 2012 alusta lähtien.

– Maatalous seuraa aktiivisesti aikaansa. Mietimme uusia tapoja tavoittaa lukijakuntamme perinteisten keinojen rinnalla. MCI Pressillä oli esittää aitoa näyttöä verkkoviestinnästä osana painetun lehden sisällöntuotantoa, K-maatalouden markkinointipäällikkö ja lehden toimitusneuvoston jäsen Matti Karlsson perustelee valintaa.

Lue koko asiakasratkaisu

Mitä kaikkea verkossa voikaan tehdä? Toteutustapoja ja ratkaisumalleja on monia. Jos vaikeimmalta tuntuu kokonaisuuden hallitseminen, siihenkin löydät vastauksia verkkosisällön oppaastamme.

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

1
Tunnemme toimialan

MCI Pressillä oma tuottaja tuntee toimialasi ja perehtyy lehden aihepiireihin yksityiskohtaisesti.

 

2

Monikanavaisuus tuo viestisi sinne, missä asiakkaat viihtyvät.

3
MITTAUS
varmistaa tulokset

Sähköinen lukijakyselymme seuraa reaaliaikaisesti julkaisun tavoitteiden toteutumista ja luotuja mielikuvia.

4
SMARTTIA työtä

Selainpohjainen Smartti view antaa mahdollisuuden seurata julkaisun edistymistä reaaliaikaisesti.

5
MATERIAALIT
yhdessä paikassa

Smartti store toimii myös materiaalipankkina,
josta aineistot löytyvät hakusanoilla.

6
CO-CREATION ja
työskentelet samalla alustalla

Voit osallistua julkaisun tekoon muokkaamalla tekstejä suoraan Smartti InCopyssa – missä vain ja milloin vain.

7
OPTIMOINTI
lisää näkyvyyttä

Jokainen artikkelimme on hakusanaoptimoitu (SEO), koska lukija päätyy jutun pariin usein hakukoneiden kautta.

8

Yrittäjävetoinen
27 vuoden ajan

9
KUSTANNUSTEHOKKUUS

Kustannustehokkuus syntyy harkitusta prosessista, joka meillä on laatusertifioitu.

1
0
Yksilöllisyys

Jokainen tuote videosta printtiin mietitään yksilöllisesti.