Videosisältö

Tuotamme videot, jotka on helppo upottaa osaksi muuta sivustoa.

Share/Save

Videontuotannon ei tarvitse olla suureellinen hanke. Olemme luoneet selkeitä videomalleja, joiden kautta kokonaisuus on helppo hahmottaa ja toimiva kokonaisuus rakentuu kohtuullisin resurssein.

Teemme videolle käsikirjoituksen, jonka näette etukäteen. Hoidamme kaiken kuvauksesta spiikkeihin, musiikkiin ja videon grafiikkaan.

Jos videot ovat sinun juttusi, luomme mielellämme sinulle myös oman kanavan, josta kaikki videosisällöt löytyvät helposti ja houkuttelevasti. Esimerkiksi YouTube-kanavan ilme voidaan muokata tukemaan omaa brändiäsi.

MCI Pressin YouTube-kanava

Lue videosisällöstä lisää>>

 

Oma tv-kanava
YouTube-videot ovat Yhdysvalloissa jo katsotumpia kuin yksikään kaapelikanava. Omalla tv-kanavalla voitte videoiden lisäksi esitellä itseänne ja omaa brändiänne vapaasti. Toimiva kanavasivu syntyy graafikon, sisällöntuottajan ja digitaalisen median asiantuntijan yhteystyöllä.

Spiikki
Monipuolisuutta videoon saat käyttämällä haastateltavan lisäksi spiikkaajaa, kertojaääntä, joka avaa asioiden taustoja ja kertoo faktoja kuvituskuvan tai infografiikan taustalla. Me hoidamme spiikkauksen mielellämme.

Musiikki
Musiikki on hyvä tunnelmanluoja ja huomion herättäjä. Hoidamme äänet osaksi kokonaisuutta luvanvaraisesti ja vaivattomasti.

Info-
grafiikka
Videollakin kannattaa lukuja ja monia faktoja havainnollistaa infografiikan avulla. Liikkuvan kuvan etuna on se, että myös grafiikoita voidaan elävöittää liikkeellä. Esimerkiksi kasvua tai muuta muutosta on helppo kuvata liikkeellä. Kaikki graafikkomme ovat perehtyneet myös infografiikan mahdollisuuksiin.

Kuvitus-
kuvaa
Aina henkilön kuvaaminen ei anna parasta arvoa videolle. Kasvojen lisäksi kannattaa kuvata aihekuvaa tai erilaisia tilanteita. Suunnittelemme kuvituskuvan sisällön jo etukäteen ja lähetämme idean sinulle hyväksyttäväksi ennen kuin kamera käynnistyy. Toki kokeneet kuvaajamme voivat myös tarttua hyvään hetkeen paikan päällä.

Tekstitys
Videosta saadaan kätevästi monikielinen tekstittämällä puheet. Teksteillä voidaan myös esimerkiksi koota jotakin tietoja yhteen erillisille tekstiplanssilla. Yhteistyöverkostoomme kuuluu kätevä tekstittäjä, jolla on kokemusta nimenomaan liikkuvan kuvan tekstityksistä useammalla kielellä.

 

Näytä vähemmän

Videoilla asiantuntijat lähemmäs katsojaa

Psycon Oy luopui pari vuotta sitten painetusta asiakaslehdestä ja keskittyi täysin sähköiseen viestintään. Muiden sähköisten kanavien ohella sisällöntuotantoon on otettu mukaan myös videontuotanto.

– Videoiden avulla tavoitamme kohderyhmiä, jotka eivät ehkä pysähtyisi lukemaan artikkelia. Etenkin nuorten aikuisten parissa tietoa on totuttu etsimään ja katsomaan eri medioiden välityksellä. Liikkuva kuva ja eri medioiden hyödyntäminen ovat tätä päivää ja niiden hyödyntäminen kertoo myös organisaatiomme viestinnän osaamisen tasosta. Videon välityksellä pystymme myös tuomaan asiantuntijoitamme lähemmäs katsojaa – video personoituu ihan eri tavalla kuin teksti, Milla Kansonen Psyconilta selittää. Psycon on tehnyt sisältömarkkinoinnissaan yhteistyötä MCI Pressin kanssa vuodesta 2001.

Jos videoiden tuottaminen on vielä vähän vieras maailma, mutta kiehtova sellainen, käy tutustumassa videosisällön oppaaseemme.

 

 

Aiheeseen liittyviä:

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

1
Tunnemme toimialan

MCI Pressillä oma tuottaja tuntee toimialasi ja perehtyy lehden aihepiireihin yksityiskohtaisesti.

 

2

Monikanavaisuus tuo viestisi sinne, missä asiakkaat viihtyvät.

3
MITTAUS
varmistaa tulokset

Sähköinen lukijakyselymme seuraa reaaliaikaisesti julkaisun tavoitteiden toteutumista ja luotuja mielikuvia.

4
SMARTTIA työtä

Selainpohjainen Smartti view antaa mahdollisuuden seurata julkaisun edistymistä reaaliaikaisesti.

5
MATERIAALIT
yhdessä paikassa

Smartti store toimii myös materiaalipankkina,
josta aineistot löytyvät hakusanoilla.

6
CO-CREATION ja
työskentelet samalla alustalla

Voit osallistua julkaisun tekoon muokkaamalla tekstejä suoraan Smartti InCopyssa – missä vain ja milloin vain.

7
OPTIMOINTI
lisää näkyvyyttä

Jokainen artikkelimme on hakusanaoptimoitu (SEO), koska lukija päätyy jutun pariin usein hakukoneiden kautta.

8

Yrittäjävetoinen
27 vuoden ajan

9
KUSTANNUSTEHOKKUUS

Kustannustehokkuus syntyy harkitusta prosessista, joka meillä on laatusertifioitu.

1
0
Yksilöllisyys

Jokainen tuote videosta printtiin mietitään yksilöllisesti.