Töihin

Oletko hyvä tyyppi? Vahvistamme jatkuvasti joukkoamme osaavilla yhteistyökumppaneilla.

Share/Save

MCI Press Oy on Suomen suurin mediariippumaton sisällöntuottaja. Yritys on tarjonnut järjestöille, yrityksille ja julkisille organisaatioille jo yli neljännesvuosisadan ajan printti- ja digitaaliseen mediaan liittyviä palveluja. Tällä hetkellä tuotamme sisältöä yli 30 asiakkaalle.

Työllistämme tällä hetkellä 28 monikanavaisen sisältömarkkinoinnin asiantuntijaa. Joukostamme löytyy niin sisällöntuotannon, graafisen suunnittelun kuin verkkoteknologiankin ammattilaisia. Etsimme tasaisin väliajoin joukkoomme uusia vahvistuksia. Seuraa sivujamme ja lähetä hakemuksesi, niin palaamme asiaan.

1

Halu tehdä asiakkaillemme parasta

Olemme edelläkävijöitä printtimedian ja digitaalisen median yhteenliittämisessä. Osoituksena tästä kasvoimme viime vuonna yli 30 prosenttia.
2

Keskeinen sijainti

Sijaitsemme Aikatalossa Mikonkadulla Helsingin ydinkeskustassa. Tulit sitten millä välineellä tahansa, olemme aina lähellä. Naapurustosta löytyy lukuisia ruokapaikkoja ja palveluita.
3

Tämän päivän työympäristö

Toimistomme on täysin remontoitu vuonna 2012. Panostimme erityisesti tiimityöskentelyyn, hyvään sisäilmaan ja toimivaan päivänvalovalaistukseen. Työympäristö on tärkeä osa työssäjaksamista.
4

Selkeät vastuualueet

Ei turhaa pompottamista vaan jokainen voi keskittyä oman työnsä mahdollisimman hyvään suorittamiseen. Toisaalta apua saa aina työkaverilta.
5

Jopa seitsemän viikon lomat

Noudatamme Journalistiliiton TES:sta. Se takaa parhaimmillaan seitsemän viikkoa lomaa vuodessa. Talvilomakin alkaa kertyä heti ensimmäisestä työpäivästä.
6

Joustavat työajat

Käytämme AKAVAn suosittelemaa työaikapankkia. Kiireaikoina voit säästää tunteja tilillesi ja purkaa niitä sitten vaikka ylimääräisiin vapaapäiviin tai lomiin.
7

Etusetelit

Jotta naapuruston herkulliset lounaspaikat eivät jäisi käyttämättä, tarjoamme kaikille täyspäiväisille työntekijöille lounassetelit käyttöön. Tuemme myös työajan jälkeistä virkistäytymistä virikesetelein.
8

Ammattitaidon ylläpito

Tuemme jatkuvaa osaamisen kehittämistä. Jokaisella vakituisella työntekijällä on henkilökohtainen koulutusbudjetti käytössään.
9

Pidämme yhteyttä

Kokoonnumme yhteen joka kuukausi syömään ja jutustelemaan tulevista ja menneistä. Kesäpäivästämme on muodostunut yli 25 vuoden aikana jo traditio, pikkujoulua luonnollisesti unohtamatta.
10

Hyvä henki

Olennaisinta on kuitenkin, että jokainen viihtyy. Rekrytoimme vain hyviä tyyppejä porukkaamme. Oletko sinä seuraava?